top of page
autisme Therapie

Welkom bij
Begeleiden met Movimento

praktijk voor psychomotorische therapie

Ieder kind is uniek en verdient het om in zijn kracht gezet te worden! 
Begeleiding met Movimento zorgt ervoor dat het kind vanuit zijn/haar kwaliteiten kan ontwikkelen. 

SAMEN TERUG IN BALANS

Vanuit onze praktijk voor psychomotorische therapie (PMT) helpen wij kinderen met sociaal-emotionele klachten. Het doel? Klachten verminderen of zelfs helemaal wegnemen middels beweging! 

Soms is het moeilijk om in woorden uit te drukken wat je denkt of voelt. Begeleiden met Movimento helpt kinderen om bewust te worden van hun emoties, gedrag en lichaamssignalen. Niet door te praten, maar door letterlijk in beweging te komen met sport, spel en lichamelijke oefeningen. Hierdoor leren ze

denk- en gedragspatronen herkennen en veranderen, zodat ze anders met probleemsituaties om leren gaan.

High fives

Individuele PMT

Samen met het kind gaat de therapeut  1-op-1 aan de slag en middels beweging wordt er gewerkt aan

de hulpvraag.

Groepsverband

Het oefenen van nieuwe vaardigheden in het samenspel met andere kinderen, zodat er een lange termijn effect wordt gecreëerd en een kind het op zijn eigen manier eigen kan maken.

BEHANDELAANBOD

Kid met basketbal
Bovenaanzicht van spelende kinderen
PicturePeople (5 van 33).jpg

Over Samoa, psychomotorische therapeut

Als therapeut werkt Samoa op een rustig, transparante manier met de nodige humor hier en daar. Zij vindt het belangrijk dat kinderen en ouder(s)/verzorger(s) zich op hun gemak voelen, maar als het nodig is kan Samoa ook eerlijk en rechtdoorzee zijn. 

Haar ervaringen als trainster, bewegingsagoog, specialist van het jonge kind en PMT-therapeut brengt ze samen tijdens haar behandelingen, waardoor er en mooie manier van werken ontstaat. 

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen door te bellen, appen of mailen. Het is ook mogelijk om het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij proberen binnen 3 werkdagen contact op te nemen. 

06-21255580

Bedankt voor de inzending!

Update maart 2024: op dit moment

geen wachtlijst

bottom of page