top of page
LIDMAATSCHAP 

Zou je lid willen worden van Bewegen met Movimento? Vul dan het inschrijfformulier in via onze website of vraag het formulier aan een van de trainsters. Binnen een week zal er contact met je opgenomen worden. Weet je het nog niet zeker? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles. Wil je na de proefles doorgaan, vul je het inschrijfformulier in en geef deze aan een van de trainsters. Je kan het inschrijfformulier ook mailen naar: info@movi-mento.com. Je lidmaatschap gaat een week na je proefles in. Vanaf dat moment betaal je contributie. 

Bij inschrijving brengen wij eenmalig een bedrag van € 5,00 in rekening. Dit wordt gelijktijdig afgeschreven met de eerste maand contributie. 

Betaling van het lidmaatschap gaat via een automatische incasso aan het eind van de maand. Je betaalt contributie voor de daaropvolgende maand*. 

Strippenkaart Peuter & Kleutergym 

Het is mogelijk om voor onze Peuter & Kleutergym lessen een strippenkaart te nemen. Je hebt met deze strippenkaart recht op 8 lessen Peuter & Kleutergym. Je kunt met deze strippenkaart geen gebruik maken van onze andere lessen. Voor de strippenkaart betaal je vooraf

€ 60,00. Je ontvang zelf een strippenkaart om bij te houden hoeveel lessen je al gevolgd hebt en je ontvangt van ons bericht als je nog twee lessen over hebt. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Lukt het niet om het lidmaatschap te betalen, maar zouden jullie kinderen wel graag deelnemen aan een van onze lessen? Wellicht is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur creëert kansen voor kinderen t/m 17 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden. 

Opzeggen

Wil je het lidmaatschap opzeggen, stuur dan een mail naar: info@movi-mento.com**. Je ontvangt bij opzegging van het lidmaatschap altijd een bevestiging. De opzegtermijn is één maand, gerekend vanaf de eerst volgende maand. Dit houdt in dat als je op 5 oktober opzegt, je lidmaatschap loopt tot 1 december. Als je op 31 mei opzegt, dan loopt het lidmaatschap tot 1 juli. 

Aflopen lidmaatschap nijntje Beweegdiploma

Het nijntje Beweegdiploma is een lessenreeks van 20 lessen + een beweegfeestje. Na dit beweegfeestje loopt het lidmaatschap bij Bewegen met Movimento automatisch af. Je zal na de reeks geen contributie meer betalen. Je kan je opnieuw inschrijven voor het nijntje Beweegdiploma 2 of onze Peuter & Kleutergym. 

* Nieuwe leden, let op: de meeste inschrijfformulieren van nieuwe leden ontvangen we aan het begin van de maand waarin het lidmaatschap zal ingaan. Het inschrijven in de ledenadministratie gebeurt dus meestal met terugwerkende kracht, nadat de contributie voor de maand waarin het lidmaatschap ingaat al is afgeschreven. Het ledenadministratieprogramma telt de contributie over de eerste maand van het lidmaatschap en het inschrijfgeld dan automatisch op bij de contributie voor de volgende maand. Het eerste bedrag dat nieuwe leden betalen bestaat dus meestal uit twee maanden contributie plus inschrijfgeld.

** Afmelden bij de trainster of niet verschijnen in de les gelden niet als opzegging. Er blijft in dat geval een contributieverplichting bestaan.

TARIEVEN
Lidmaatschap: Lidmaatschap
Schermafbeelding 2022-08-31 om 14.10.05.png

per september 2022

bottom of page