NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind
wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment allerlei essentiële
basisvormen van bewegen leert!
 

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jouw zoon of dochter.

Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Waar vind je ons?

Wat - lessenreeks nijntje Beweegdiploma 1

Wanneer -  elke zaterdag*

Hoe laat - 10:00 - 10:45 uur

Waar - Gymzaal de Koers te Huizen

Voor wie - voor kinderen van 2 t/m 5 jaar

Kosten - € 25,00 per maand**

m.u.v. feestdagen en vakanties

** exclusief € 5,00 inschrijfkosten

Vraag vrijblijvend twee proeflessen aan voor € 4,00 per keer. 

Route vanaf de Gemeenlandslaan naar de ingang van de gymzaal

Route de Koers.png
 

Momenteel bieden we geen nijntje pleintje aan. We zijn achter de schermen druk op zoek naar de mogelijkheden. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Vragen of opmerkingen? Stuur ons een mail via info@movi-mento.com

Team Bewegen met Movimento