Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment allerlei essentiële basisvormen van bewegen leert!

Aanbod vanaf maart 2020.

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jouw zoon of dochter.

Het nijntje Beweegdiploma is er voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Waar vind je ons?

Wat - lessenreeks nijntje Beweegdiploma 1*

Wanneer -  start woensdag 4 maart 2020 - laatste les woensdag 1 juli 2020

Hoe laat - 10:00 - 10:45 uur

Waar - Sporthoal de Wolfskamer te Huizen

Voor wie - voor kinderen van 2 t/m 5 jaar

Route vanaf de rotonde naar de ingang van de sporthal

Wat - lessenreeks nijntje Beweegdiploma 1*

Wanneer -  les gaat van start vanaf 6 aanmeldingen.

Hoe laat - 9:00 - 9:45 uur.

Waar - Dorpshuis Blaercom, te Blaricum.

Voor wie - voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. 

Momenteel liggen onze binnen
         lessen van het nijntje beweegdiploma
         stil vanwege de corona maat-
        regelen. We bieden op twee
dagen een nijntje pleintje aan.
    Meer informatie vindt u
onder aan de pagina. 

NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

 

NIJNTJE PLEINTJES

nijntje pleintje - Ellertsveld - sept 20

In samenwerking met Bikkels - buurtsportcoach Huizen bieden wij op woensdag in Huizen een nijntje pleintje aan. Met een nijntje pleintje brengen wij het beweegdiploma naar de kinderen toe. Zo maken jonge kinderen en hun ouders kennis met ons als organisatie en het nijntje Beweegdiploma. Een nijntje pleintje bestaat uit minstens 10 oefeningen en spelletjes, gebaseerd op de tien basisvormen van bewegen. Kinderen spelen zelf –met hun ouder(s)- op het nijntje pleintje. Kom jij ook spelen? 

In de maand september bieden wij op alle woensdagen in september een nijntje pleintje aan.

Huizen: Gymzaal Ellertsveld, Ellertsveld 3, 1274KC. 

De les start om 15:15 uur en eindigt om 16:00 uur.

Er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen. Er mag één ouder per kind aanwezig zijn bij de les. Vanwege de nieuwe richtlijnen omtrent COVID-19 hebben wij een aantal huisregels opgesteld.

 

Inschrijven is verplicht en kan via: info@movi-mento.com.

Kosten bedragen €3,00 per keer. 

 

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

KvK nummer: 77434889

AGB code: 41785733

Samen bewegen met plezier