top of page

ONZE TRAINERS

Trainers: Ontmoet het personeel
PicturePeople (5 van 33).jpg

Samoa Schubert

Eigenaar, trainster en psychomotorisch therapeut

Samoa Schubert volgde na het vmbo de opleiding sport- en bewegingscoördinator/bewegingsagoog in Amersfoort. Daarna is zij vol enthousiasme begonnen aan de HBO studie Psychomotorische therapie & Bewegingsagogie in Zwolle. Tijdens deze studies heeft zij verschillende opleidingen gedaan: sportmassage, mindfulness, prestatiepsychologie en PerformanceTypes. In 2018 studeerde Samoa af.

Vanaf haar zevende jaar turnde Samoa bij de selectie van Gymnastiekvereniging Turnlust Huizen. In 2014 begon zij als trainster bij deze vereniging. Samoa is ervaren als trainster gymnastiek en turnen aan recreatiegroepen en selectiegroepen, dans aan jongeren met een verstandelijke beperking en sportlessen aan senioren. Met haar passie en enthousiasme weet ze iedereen zwetend en lachend de gymzaal te laten verlaten!

Door haar brede kennis en ervaring is Samoa gewaardeerd eigenaar en trainster bij Bewegen met Movimento. Het is haar missie om bewegen voor iedereen toegankelijk te maken.

Naast het aanbieden van de beweeglessen is Samoa ook beschikbaar voor privé-consulten als psychomotorische therapeut.

214351911_4178261848926945_5671635769074126321_n.jpg

Irene Schubert

Assistent trainster

Irene Schubert werkte meer dan 45 jaar voor de Rabobank. In haar vrije tijd ondersteunde ze kinderen en volwassenen met een beperking tijdens de gymnastiek lessen. Al vanaf jongs af aan is ze een fanatiek sporter. Zo heeft ze gevoetbald en net als haar dochter geturnd. Nu zit ze nog wekelijks op de mountainbike en wandelt ze graag. Haar voorliefde voor sporten is er altijd al geweest.

 

Door haar dochter (Samoa Schubert) kwam Irene in aanraking met Bewegen met Movimento en de nijntje beweeglessen. Sinds vorige zomer zien jullie Irene wekelijks bij een van de beweeglessen.

 

Kinderen spelenderwijs helpen ontwikkelen op motorische, cognitief en sociaal-emotioneel vindt Irene een van de mooiste dingen aan het vak. Kinderen lesgeven maakt mij vrolijk en geeft mij energie!

120119076_3355264737893331_949276658698776514_o.jpg

Katinka Nelemans

Assistent trainster en gespecialiseerd neuropsycholoog

Katinka Nelemans volgde de bachelor psychologie en master neuropsychologie aan de universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze verschillende vakken gevolgd: ontwikkelingspsychologie, risicogedrag en persoonlijkheidsleer.

 

Door Samoa Schubert kwam Katinka in aanraking met Bewegen met Movimento en de nijntje pleintjes. Van één keer ondersteunen, werd het twee keer en zo ging het door tot elke week.

 

Het enthousiasme en plezier van de kinderen, werkt aanstekelijk voor Katinka en geeft elke keer opnieuw energie om aan de slag te gaan. De spontaniteit, speelsheid en grappig uitspraken maken haar dag.

bottom of page