ONZE TRAINERS

 
PicturePeople (5 van 33).jpg
120119076_3355264737893331_9492766586987

SAMOA SCHUBERT

Eigenaar Bewegen met Movimento
 

Trainer

Psychomotorisch therapeut

Samoa Schubert volgde na het vmbo de opleiding sport- en bewegingscoördinator/bewegingsagoog in Amersfoort. Daarna is zij vol enthousiasme begonnen aan de HBO studie Psychomotorische therapie & Bewegingsagogie in Zwolle. Tijdens deze studies heeft zij verschillende opleidingen gedaan: sportmassage, mindfulness, prestatiepsychologie en PerformanceTypes. In 2018 studeerde Samoa af.

Vanaf haar zevende jaar turnde Samoa bij de selectie van Gymnastiekvereniging Turnlust Huizen. In 2014 begon zij als trainster bij deze vereniging. Samoa is ervaren als trainster gymnastiek en turnen aan recreatiegroepen en selectiegroepen, dans aan jongeren met een verstandelijke beperking en sportlessen aan senioren. Met haar passie en enthousiasme weet ze iedereen zwetend en lachend de gymzaal te laten verlaten!

Door haar brede kennis en ervaring is Samoa gewaardeerd mede-eigenaar en trainster bij Bewegen met Movimento. Het is haar missie om bewegen voor iedereen toegankelijk te maken.

Naast het aanbieden van de beweeglessen is Samoa ook beschikbaar voor privé-consulten als psychomotorische therapeut.

KATINKA NELEMANS

Assistent nijntje pleintjes 
 

Psycholoog, gespecialiseerd neuropsycholoog

Katinka Nelemans volgde de bachelor psychologie en master neuropsychologie aan de universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze verschillende vakken gevolgd: ontwikkelingspsychologie, risicogedrag en persoonlijkheidsleer.

Door Samoa Schubert kwam Katinka in aanraking met Bewegen met Movimento en de nijntje pleintjes. Van één keer ondersteunen, werd het twee keer en zo ging het door tot elke week.

Het enthousiasme en plezier van de kinderen, werkt aanstekelijk voor Katinka en geeft elke keer opnieuw energie om aan de slag te gaan. De spontaniteit, speelsheid en grappig uitspraken maken haar dag.

Volgen

  • Facebook
  • Instagram

KvK nummer: 77434889

AGB code: 41785733

Samen bewegen met plezier