top of page
Blije jongen

PEUTER- EN KLEUTERGYM

Combinatie van plezier en gezonde dosis beweging

Amersfoort

Wat - Peuter- en kleutergym

Wanneer - Zaterdag (oneven weken)                                                                                                      * m.u.v. vakantie en feestdagen

Hoe laat - 09:30 - 10:15 uur

Waar - Gymzaal Zonneparel te Amersfoort

Voor wie - Peuters en kleuters tussen de 2 t/m 5 jaar 

Over de les

Bewegen met Movimento biedt beweeglessen aan die speciaal zijn ingericht op peuters en kleutersTijdens de les worden zoveel mogelijk basisvaardigheden van het bewegen aangeboden: klimmen, rollen, gooien, vangen, kracht, balans en coördinatie. Bij het aanbieden van de activiteiten wordt er gekeken naar wat het kind kan en niet naar onmogelijkheden. Bewegen met Movimento biedt professionele, vaste begeleiding en biedt de lessen aan in kleine groepen, waardoor er naast het samen bewegen in de groep ook aandacht is voor individuele coaching. De les wordt gegeven in de gymzaal, waar wij een prachtige gymzaal met grote en kleine materialen tot onze beschikking hebben. Springen op een trampoline, oefenen met balans over de bank of spelen met divers klein materiaal: Bewegen met Movimento biedt het allemaal.

Kosten

Een proefles bedraagt € 6,50 en is twee keer mogelijk. Bevalt de les en wil je na de proefles doorgaan, zijn er twee mogelijkheden om je in te schrijven. Je kan kiezen voor een stippenkaart van 8x of een maandabonnement.  De kosten voor een strippenkaart bedragen € 60,00 en maandabonnement Amersfoort € 14,00.

Wil je na de proeflessen doorgaan, vul je het inschrijfformulier in en geef deze aan een van de trainsters. Je kan het inschrijfformulier ook mailen naar: info@movi-mento.com. Je lidmaatschap gaat een week na je proefles in.

Verdere informatie over onze tarieven en lidmaatschappen, kunt u vinden bij:

Lidmaatschap & Tarieven

Locatie gegevens

Gymzaal de Zonneparel: Wiekslag 102, 3815GS, Amersfoort

Via de grote buitentrap kom je bij je ingang van de gymzaal

bottom of page